2022-12-21
Kära Seniorstudenter!                             
På årets kortaste dag, mitt i julstöket, är det nu dags för en av årets kortaste och mest självklara hälsningar. Men inte omedelbart.
Styrelsen vill härmed först framföra sitt varma tack till alla medlemmar som under året deltagit i våra aktiviteter. Utan er hade det helt enkelt inte blivit något! Tack vare er har behoven av social samvaro, mental stimulans och, i viss mån (förflyttning till och från FU och trappan) fysisk aktivitet, tillgodosetts och bidragit till allas vårt ”goda åldrande”!
Nu ser vi fram emot våren och nya djärva mål, beskrivna i vårprogrammet. Boka tidigt, minns att digital bokning (www.Chripu.se) varit möjlig i flera veckor redan!
Som en del av den kampanj som ska locka fler medlemmar, kommer vi att anordna en så kallad ”Kick-Off” den 16 januari i Östermalmskyrkans café. Scenframrädandet med rubriken ”Piraten, Piaf & Piano” kommer att inleda informationen om vårens program i alla dess delar. Vi hoppas på ett stort antal besökare, både medlemmar och andra vetgiriga på jakt efter utmaningar!
Till slut:
Tyvärr medger vårt digitala system inte att man skickar bilder, men föreställ er en fantastisk gran med glitter, levande ljus och många röda och gröna girlanger, paket i alla färger under granen och en tomte med stort vitt skägg som å styrelsens vägnar önskar er alla
EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR! (champagnekorkar och fyrverkerier!!)
Senioruniversitetet Chripu
Styrelsen