OBS!
Vi har från och med nu ett nytt system för anmälan till våra aktiviteter, ser lite annorlunda ut men prova på det ska säkert gå bra. Se under fliken "anmälan"

Välkommen till Nordöstra Skånes Senioruniversitets aktiviteter hösten 2022! 
Vår ambition är att erbjuda våra medlemmar ett spännande, brett och bra utbud. Programmet visar vad ni har att välja på. Vi är stolta över att kunna hålla i gång så många cirklar, både de återkommande, som de flesta känner igen, men även en del nya som behöver utforskas. Alla tider och platser finns att under fliken "program". 
Ämnena för höstens föreläsningar är mycket varierande. Vi gör också studieresor tillsammans. Notera i din kalender så du inte missar något.
Vi ser gärna att fler medlemmar engagerar sig i föreningens verksamhet. Nya cirklar, gärna med förslag på cirkelledare, är alltid välkomna!  Att delta i senioruniversitetets styrelse är ett intressant och roligt lagarbete.
Programgruppen som planerar föreläsningar, resor och studiebesök vill ha pigga medarbetare med idéer och vi är säkra på att det finns fler sådana bland våra medlemmar!
Cirkelgruppens deltagare gör det som namnet antyder, organiserar cirklar och lokaler och försöker göra våra cirkelledare glada och nöjda så att de vill fortsätta att dela med sig av sina kunskaper.
Du som är intresserad av att vara med, hör av dig till info@chripu.se eller kontakta någon i styrelsen. 
Vi håller kontakt med våra medlemmar via nyhetsmejl. Genom vittnesmål från nöjda läsare förstår vi att dessa brev är uppskattade, vilket noteras av en glad skriftställare som gärna fortsätter att informera om vad som händer.  Vår facebook-sida lever men får för lite näring! Hjälp till att fylla sidorna med tycken och mycken, bilder, händelser och roliga historier. Bara medlemmar har tillgång till sidan och administratörerna ser till att det förblir så. Läs regelbundet på vår hemsida. Överraskningar, besvikelser och eventuella övriga förändringar meddelas också via medlemsbrevet.  Vi ser fram emot en intressant och givande höst! 
Styrelsen 

Reseersättning vid samåkning
Styrelsen rekommenderar att bilkostnad 30 kr/mil delas lika mellan förare och medåkande.