01a Piraten, Piaf och piano
Ett arrangemang med Senioruniversitetet Chripu, en show runt ett piano om den skånske författaren och humoristen Fritiof Nilsson Piraten! En föreställning som är kryddad med Pirateninspirerade låtar och Piafsånger tolkade av Anna-Lena Brundin i egen skånsk översättning, och med Jan Sigurd vid pianot. Underhållande anekdoter, skrönor och nya biografiska fakta avslöjas om Piratens liv och anknytning - till Kristianstad!
Stanna kvar!
Efter föreställningen kommer aktiva medlemmar och cirkelledare hos Senioruniversitetet Chripu att berätta om studiecirklar, föreläsningar och studieresor i vårt vårprogram! Ställ frågor om vårprogrammet, tider, medlemskap, avgifter, utflykter och vad ni vill! Programmet finns i fast form att ta med hem för att studeras i detalj i soffan. Välkommen till en eftermiddag med musik och humor, och chansen att undersöka Senioruniversitetets verktygslåda för ett gott seniorskap!
Var: Kaféet Östermalmskyrkan
När: Måndag 16 januari 14-17
Alla välkomna

01 Årsmöte
Sedvanligt årsmöte med efterföljande föredrag av Mats Y Pettersson, boende vid Landön, lokalhistoriker och f d ordförande i Gamla Christianstad.  "Bedragare från våra trakter som jag lärt känna".Föranmäl er gärna så kan vi bjuda på kaffe.
Kontakt: Barbro Westerström
Var:Kyrkosalen, Östermalmskyrkan
När:Tis 14/2 kl 14:00 - 17:00
Medlemskap:obligatoriskt